SuomeksiPå Svenska

Ajanvaraus 1.9.2016 lähtien:

06 - 4831 750

 

Avoinna:

Ma - To 8.00 - 16.00

Pe 8.00-14.00

TYÖTERVEYSHUOLTO

Seimedi on paikallinen työterveysyksikkö. Seimedi on paikallisesti omistettu . Seimedi rakentaa asiakasyritysten kanssa vahvan välittävän kumppanuuden, jossa ennaltaehkäisevä toiminta ja vaikuttavuus on keskiössä. Omissa käsissä oleva työterveyshuolto mahdollistaa resurssien oikean suuntaamisen.

Kumppanuus Seimedissä tarkoittaa 50/50 ennaltaehkäisevää/sairaanhoitoa, tiivistä yhteistyötä organisaation kaikilla tasoilla, kokonaisvaltaista työkykyajattelua sekä selkeitä mittareita ja tavoitteita toiminnassa.

Arvot ovat ennakoiva välittäminen sekä täsmävaikuttavuus. 

Seimedi Oy tarjoaa kokonaisvaltaista työterveyshuoltoa, joka sisältää lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi työterveyspainoitteisen sairaanhoidon. Yritysten kanssa laaditaan sopimus, jossa sovitaan työterveyshuoltopalveluiden sisällöstä ja laajuudesta. Yritykselle nimetään oma työterveyshoitaja sekä työterveyslääkäri. Työterveyshuollon tiimiin kuuluvat lisäksi työfysioterapeutti, työpsykolgi, työluotsi ja tarpeen mukaan muita asiantuntijoita.

Työterveyshuolto sisältää mm.:

-terveystarkastukset

- työpaikkaselvitykset

- yksilön ja ryhmien neuvonnan

- laboratorio- ja kuvantamispalvelut

- rokotuspalvelut

- ensiapupalvelut

- erikoisläkäripalvelut

- kuntoutustarpeen arvioinnin

 

Omistajina ovat Härmämedi Oy, Härmän Kuntoutus Oy, Promedi Oy, Ilkka-Yhtymä oyj, Käyttöauto Oy, Oma Sp Oy ja Rakennus K. Karhu Oy

YHTEISTYÖSSÄ